Serveis

VESTIDOR DE DONES
Vestidor reformat per a dones. Hem reformat els vestuaris per tenir millor accessibilitat i prestacions del servei. L'espai ara és més ampli i higiènic per la comoditat dels nostres usuaris.
VESTIDOR D'HOMES
Vestidor reformat per a homes. Hem reformat els vestuaris per tenir millor accessibilitat i prestacions del servei. L'espai ara és més ampli i higiènic per la comoditat dels nostres usuaris.
TERMES
Termes (zona spa). La hidroterapia és un tractament natural que utiliza l'aigua com element principal, i amb una petita estimulació ajuda a activar las funcions vitals.
SUPLEMENTACIÓ ESPORTIVA
Tenim servei de batuts de suplementacions esportives: per abans del l’entrenament el batut de CICLAMINO amb un 65% de carbohidrats i el Cookies ice-cream amb un 90% de whey isolate, per després de la teva sessió d’entrenament! escull el teu!
SPINNING
Disposem d’una sala d’Spinning amb una vintena de bicicletes. L’Spinning treballa la musculatura de les cames i cardio, molt recomanable per a perdre pes i mantenir unes cames fortes i sanes.
SALA SEGON PIS
Disposem d’una sala polivalent, per realitzar activitats de tot tipus, Steps, ABS, Body Pump. Pilates,Body Balance, etc…
SALA PRIMER PIS
Sala polivalent on es realitzen diferents tipus d'activitats dirigides com bodypump, pilates, steps, etc...
SALA FUNCIONAL
Espai on es fan exercicis de programes dirigits o personalitzats. Aquest espai també està habilitat per fer estiraments.
SALA DE MUSCULACIÓ
La musculació es bàsica i imprescindible per millorar el rendimient esportiu. Atletes i esportistes treballen grups musculars específics que s’utilitzen en els seus respectius esports. Demana informació i el nostre monitor t’assessorarà sobre la teva rutina d’exercicis.
SALA DE CARDIO
El treball cardiovascular podríem definir-lo com els diferents tipus d’exercicis, practicats generalment en màquines específiques, on l’individu fa un treball en què exercita principalment el seu sistema cardiovascular, és a dir, el cor i el sistema circulatori.
SALA DE CAMES
Sala especialitzada en màquines per fer exercici a les extremitats inferiors.
PISCINA I BANY DE VAPOR
Disposem d’una piscina per a realitzar aquagym, molt recomanble per a mantenir un bon tó muscular i mantenir-se en forma. Indicat per persones grans amb artrosis i altres problemes a les articulacions. El bany de vapor és molt relaxant i ens ajuda a descontracturar i eliminar toxines.
BAR
Disposem de servei de Bar per als nostres socis i clients. Obert al mateix horari del gimnàs.